Wandelretreat

Over ons

Wandelen brengt je terug naar je natuurlijke ritme.

Hey hallo daar!

Wij zijn Dorien en Carlijn. We zijn beiden coach, dol op de natuur en jawel: we zijn wandelaars. Hoewel we soms nog moeten wennen aan de term wandelaar (we dragen toch geen afritsbroek?), kunnen we het met duizenden gelopen kilometers toch niet meer ontkennen. En dat willen we ook eigenlijk niet: want wandelen is de bom.

Wandelen is de bom

Het heeft ons beiden enorm veel gebracht. Op de momenten in ons leven dat we het even niet meer zo goed wisten, bracht het wandelen in de natuur ons stap voor stap rust, helderheid en vertrouwen.

Deze ervaring willen we doorgeven en daarom organiseren we in Nederland wandelretreats voor kleine groepen. Een aantal dagen waarin je je onderdompelt in zelfontwikkeling en natuur. Hier lees je meer over onze wandelretreats.

We hopen snel met elkaar op pad te gaan!

Meet the coaches

Dorien de Jong

Om de alledaagse drukte van de stad en het werk een plek te geven, liep Dorien meerdere pelgrimstochten. Zij heeft persoonlijke uitdagingen overwonnen, inzichten verworven en innerlijke groei doorgemaakt. Deze ervaringen hebben haar enthousiasme voor wandelen en de natuur versterkt. Ze kan niet wachten om dit met jou te delen!

Dorien is geregistreerd NOBCO coach en gecertificeerd wandelcoach, daarnaast is ze professioneel trainer van beroep en werkt ze regelmatig in de natuur.

Carlijn van der Kulk

Carlijn ontdekte het wandelen toen zij in 2017 overspannen raakte. Het wandelen kalmeerde haar overspannen zenuwstelsel en stapje voor stapje herstelde ze. Sindsdien is ze er dol op en heeft ze in 2023 solo een 3-daagse wandeltocht uitgestippeld en gelopen in de sneeuw. Carlijn deelt graag haar enthousiasme voor de natuur & persoonlijke groei.

Carlijn runt nu 5 jaar haar eigen coachpraktijk (in Leidschendam) en heeft opleidingen gevolgd in de richting van NLP en wandelcoaching.