Wandelretreat

Wandelcoaching 

1-op-1 verdiepimg

Wandelend tot nieuwe inzichten komen

Hoe-zou-het-zijn-als

Zit je vast in een situatie, in gedachten of in jezelf? Kom in beweging.

De beste gesprekken vinden vaak plaats tijdens een wandeling. Wandelcoaching combineert de kracht van beweging met de helende werking van de natuur, begeleid door een expert die je helpt om je gedachten te ordenen en je richting te vinden. Wij gaan graag samen met jou op pad.

Tijdens een boswandeling, onder begeleiding van een gecertificeerde wandelcoach, herontdek je je doelen en dromen, terwijl de natuurlijke omgeving voor rust en inspiratie zorgt.

Natuurlijke rust en balans

Diepere zelfreflectie

Lichaam & geest in beweging

Persoonlijke groei in de buitenlucht

Meet the coaches

Dorien de Jong

Door het lopen van meerdere lange afstandswandelingen kan ik me geen leven meer indenken zonder natuur en wandelen. Het buiten zijn en het natuurlijke tempo helpt mij om mijn innerlijke stem weer beter te horen.

Dit deel ik graag ook met jou middels wandelcoaching. Het is een prachtige manier om wandelend, buiten, naast elkaar samen te ontdekken wat jouw stem jou verteld en hoe je hiernaar kunt luisteren. Dit doe ik altijd op een respectvolle manier die jou tegelijkertijd uitdaagt en spiegelt. Er is een grote kans dat dit met een stukje humor gepaard gaat.

Locatie: Den Haag
Gecertificeerd wandelcoach: Ja

Carlijn van der Kulk


Nadat ik in 2017 overspannen raakte besloot ik mijn leven over een andere boeg te gooien. De motivatie om een leven te creeeren waar ik blij van werd was enorm. Ik zegde mijn baan bij de politie op en begon opleidingen te volgen om mijn eigen coachpraktijk te starten.

Mijn coaching kenmerkt zich als redelijk down to earth, oplossingsgericht en het belangrijkste is dat jij leert over jezelf. 

Locatie: Rijswijk (Elsburgerbos)
Gecertificeerd wandelcoach: Ja  

Vul dit formulier in voor een gratis telefonische kennismaking 

Wij kijken er naar uit je bericht te lezen

Gebruik dit formulier om met ons in contact te komen.

Je kan ons ook direct een mail sturen op: info@wandelretreat.nl.

Met wie wil je kennismaken?

9 + 3 =