Wandelretreat

wat is een retraite

Wandelvakantie

NATUUR, AVONTUUR & PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wanneer ben jij voor het laatst écht met jezelf aan de slag gegaan? Uit jouw comfortzone gestapt? Los van alle dagelijkse ruis teruggegaan naar de kern? Stap naar buiten en ga op wandelvakantie.

Natuur

Ontdek het effect die de prachtige Nederlandse natuur op jou heeft. 

In verbinding komen met jezelf

Als de drukte van thuis weg valt, ben jij het die zichtbaar wordt. 

Randzaken verzorgd

Wij verzorgen vanalles voor je, zodat jij je kan focussen op jezelf.

Carlijn Sijs

 Wandelvakantie: Dit zijn wij

Wij (Carlijn en Dorien) organiseren wandelretreats. Dit is een wandelvakantie, maar dan gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling!                    

We staan bekend om onze kleinschalige en zorgvuldig samengestelde wandelvakanties, waarbij de natuur, ontwikkeling en persoonlijke aandacht centraal staan.

We combineren de wetenschappelijk bewezen helende werking van de natuur met prachtige wandelroutes, gezellige borrels en diepgaande themasessies. 

We bieden je een onvergetelijke en verrijkende ervaring.

Carlijn Sijs

Voordelen van een Wandelvakantie

In de drukte van ons dagelijkse leven is het heel logisch dat we regelmatig behoefte hebben aan bezinning en inspiratie. Om rust en afstand te nemen en onze eigen stem weer te horen. Van oudsher zijn dit momenten om de natuur in te gaan of om op pelgrimstocht te gaan. Door werk, partner, gezin en verwachtingen achter te laten, is er de ruimte om terug te gaan naar de kern. Jouw kern.

Dit zijn de voordelen van een wandelvakantie bij Wandelretreat:

#1 Persoonlijke groei en ontwikkeling 

Onze wandelvakantie Nederland biedt unieke themassesies. Doordat je even helemaal in een nieuwe omgeving bent, versnelt dit jouw persoonlijke groeiproces. We stimuleren jouw zelfontdekking in een nieuwe, natuurrijke en inspirerende omgeving.

#2 Fysieke en mentale gezondheid 

Wandelen is goed voor je, dat hoeven we allang niet meer uit te leggen. Het bevordert je mentale én fysieke gezondheid.

#3 Rust in je hoofd 

Tijdens onze wandelvakantie Nederland breng je veel tijd alleen door tijdens de wandelingen (15-20 km per dag). Door de cadans van het lopen, de natuur om je heen en de afwezigheid van alle dagelijkse prikkels….. ontstaat er ruimte om je eigen stem weer te horen. 

“Dorien en Carlijn creëren een veilige omgeving waarin alles gedeeld kan worden. Daarnaast is er ook genoeg tijd voor een ontspannen praatje en om samen te lachen.

De routes zijn duidelijk en prachtig om te lopen. Ik kijk met veel plezier terug op de wandelretreat en kan het iedereen aanraden!”

Marlou (ging mee in oktober 2023)

Wandelvakantie: het cadeau aan jezelf

Trakteer jezelf op een paar dagen er helemaal tussenuit. Vind rust, groei en plezier met wandelen, themassies, coaching en de gezelligheid met de groep. Jouw kans om op avontuur te gaan, te lachen en jouw eigen stem weer te horen. Puur genieten!

Veel gestelde vragen

Wat is het doel van de Wandelvakantie?

Het doel van onze Wandelretreat is om een veilige en verrijkende omgeving te bieden waarin jij je kan losmaken van dagelijkse routine en je kan focussen op jezelf. Het is een kans om te ontspannen, te reflecteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen door middel van onze activiteiten zoals het wandelen en de dagelijkse themasessies. Onze wandelvakanties bieden de unieke mogelijkheid om zowel fysiek als mentaal te herstellen, nieuwe inzichten op te doen en met hernieuwde energie en perspectief terug te keren naar het dagelijks leven.

Hoe kan ik een wandelvakantie boeken?

Je kunt eenvoudig een wandelvakantie boeken en meer informatie vinden via deze pagina. 

Wat kan ik verwachten tijdens een Wandelretreat in Nederland met Dorien en Carlijn?

Tijdens een wandelvakantie kun je een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving verwachten waarin jouw doelen en uitdagingen centraal staan. Daarnaast regelen wij alle randzaken voor je (slaaplekken, route en eten) zodat jij je kan focussen op jezelf. 

Hoelang duurt een wandelvakantie?

De duur van de wandelrtetreat is meestal 3 dagen, maar dit kan afwijken. Bekijk deze pagina voor actuele data en info rondom de Retreats. 
 

Wat bieden jullie nog meer aan?